Ohjelma

TechTalks -ohjelma

TechTalks DeepDay Tapahtumakeskus Telakassa on maan suurin Microsoft IT-asiantuntijoiden vuosittainen tapahtuma, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokoelman suomalaisia huippuosaajia ja syvällisiä 300-400 tason luentoja. Tuhtia tietoja, tiukassa päiväpaketissa.

Infrastruktuuri & OS ● Hallinta ja identiteetti ● Tuottavuus (O365) ● Datan hallinta & analysointi (SQL, BI) ● Liiketoiminta (Dynamics 365) ● Tulevaisuuden koulu

Kanavat

AzureAzure

Microsoft Azure on nopeasti kehittyvä palvelu ja vuoden aikana on taas tapahtunut todella paljon uutta. Tule mukaan kuulemaan viimeisimmistä palveluista ja käytännön esimerkkejä miten Azuren avulla on toteutettu erilaisia ratkaisuita Suomessa. Puhujina päivän aikana toimii Microsoftin ja Microsoft -kumppanien Azure-asiantuntijoita.

lue lisää


Liiketoiminta (Dynamics 365)Liiketoiminta (Dynamics 365)

Dynamics 365 Dynamics 365:n älykkäillä liiketoimintasovelluksilla tehostat esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin, projektiliiketoiminnan ja kentällä liikkuvan asiakaspalvelun/huoltoliiketoiminnan prosesseja. Dynamics 365, Dynamics NAV ja Office 365 yhdistää ihmiset, tiedot ja prosessit.

lue lisää


TuottavuusTuottavuus

Tuottavuus teeman isäntänä toimii Microsoft MVP Jussi Roine.

lue lisää


Tulevaisuuden kouluTulevaisuuden koulu

Myös koulumaailmassa on reagoitu teknologiseen kehitykseen. Uuden opetussuunnitelman myötä oppilaiden oppimisympäristö siirtyy yhä enemmän luokkahuoneen ulkopuolelle – niin etäoppimiseen kuin myös virtuaalisiin ympäristöihin. Täysin uutuutena TechTalks -aihepiireissä nähdään siis koulutusaiheita. Teeman nimi on Tulevaisuuden koulu. Lokakuun kymmenes on opetustoimen johdolle ja IT-henkilöille loistava tilaisuus tiiviille kehityspäivälle. Tulevaisuuden koulu teeman isäntänä toimii Markus Ikonen.

lue lisää


Infrastruktuuri ja OSInfrastruktuuri ja OS

Infrastruktuuri ja OS teeman isäntänä toimii Microsoft MVP Petri Paavola.

lue lisää


Hallinta ja identiteettiHallinta ja identiteetti

Hallinta ja identiteetti teeman isäntänä toimii Microsoft MVP Panu Saukko.

lue lisää


 

Ohjelmataulukko

10:10