Ohjelma

TechTalks -ohjelma

TechTalks DeepDay Tapahtumakeskus Telakassa on maan suurin Microsoft IT-asiantuntijoiden vuosittainen tapahtuma, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokoelman suomalaisia huippuosaajia ja syvällisiä 300-400 tason luentoja. Tuhtia tietoja, tiukassa päiväpaketissa.

Aihealueet

Datan hallinta & analysointiDatan hallinta & analysointi

Datan hallinta & analysointi teeman isäntänä toimii Microsoft MVP Vesa Tikkanen. Tässä aihealueessa käsitellään Microsoftin tuoreita SQL 2017 ja Power BI -julkistuksia.

lue lisää


AzureAzure

Microsoft Azure on nopeasti kehittyvä palvelu ja vuoden aikana on taas tapahtunut todella paljon uutta. Tule mukaan kuulemaan viimeisimmistä palveluista ja käytännön esimerkkejä miten Azuren avulla on toteutettu erilaisia ratkaisuja Suomessa. Puhujina päivän aikana toimii Microsoftin ja Microsoft -kumppanien Azure-asiantuntijoita.

lue lisää


LiiketoimintaLiiketoiminta

Dynamics 365 Dynamics 365:n älykkäillä liiketoimintasovelluksilla tehostat esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin, projektiliiketoiminnan ja kentällä liikkuvan asiakaspalvelun/huoltoliiketoiminnan prosesseja. Dynamics 365, Dynamics NAV ja Office 365 yhdistää ihmiset, tiedot ja prosessit.

lue lisää


TuottavuusTuottavuus

Tuottavuus teeman isäntänä toimii Microsoft MVP Jussi Roine. Työ on lisääntyvissä määrin aikaan ja paikkaan sitomatonta. Tästä aihepiiristä saat hyviä vinkkejä keinoihin ja teknologioihin, joilla pidät tiimisi ajan tasalla tietoturvallisesti.

lue lisää


Tulevaisuuden kouluTulevaisuuden koulu

Myös koulumaailmassa on reagoitu teknologiseen kehitykseen. Uuden opetussuunnitelman myötä oppilaiden oppimisympäristö siirtyy yhä enemmän luokkahuoneen ulkopuolelle – niin etäoppimiseen kuin myös virtuaalisiin ympäristöihin.

lue lisää


Infrastruktuuri & OSInfrastruktuuri & OS

Infrastruktuuri ja OS teeman isäntänä toimii Microsoft MVP Petri Paavola. Kaikki mitä IT-ammattilaisen tarvitsee tietää Windowsin uusista ominaisuuksista ja aina ajankohtaisesta tietoturvasta.

lue lisää


Hallinta & identiteettiHallinta & identiteetti

Hallinta ja identiteetti teeman isäntänä toimii Microsoft MVP Panu Saukko. Tässä kategoriassa mennään syvälle konepellin alle. Kokonaisen ympäristön hallintaa tietoturvan, käyttäjäidentiteetin ja komentotyökalujen näkökulmasta.

lue lisää


 

Ohjelmataulukko