Ohjelma

Hallinta ja identiteetti

Hallinta ja identiteetti teeman isäntänä toimii Microsoft MVP Panu Saukko.

10:10 Windows 10 Pilvihallittuna

Panu Saukko

Mitkä ovat erot ominaisuuksissa ja toiminnallisuudessa System Center Configuration Managerin ja Intunen välillä? Millaiseen käyttöön pilviversio soveltuu? Millaiselta näyttää pilvipohjaisen hallinnan SWOT? Store ja ohjelmistojen jakelut Onko Store tulevaisuuden distribution poiin? Perinteiset softat storeen Desktop Bridgellä, kuten Office on jo ilmoitettu tulevan? Onko pilvihallinta puuttuva liima tässä yhtälössä?

Lue lisää


10:10 Config Manager Current Branch deep dive – uudet ominaisuudet ja niiden toiminta

Panu Saukko

ConfigMgr tuotekehitys puksuttaa tasaista vauhtia eteenpäin: joko kuukausi tulee uusi Technical Preview ja neljän kuukauden välein uusi tuotantoversio. Tällä tahdilla jää helposti huomaamatta uusien ominaisuuksien ilmestyminen, tai niiden yksityiskohtainen toimintaperiaate ja käyttö jäävät epäselviksi Panu Saukko selvittää sinulle nämä molemmat tässä syväsukelluksessa, jossa aikana käydään läpi uusimpien versioiden uudistukset ja toiminta.

Lue lisää


10:10 Windows Store ja Win32/64 sovellukset

Panu Saukko

Onko tämä tulevaisuus? Microsoft julkaisi 2.5.2017 että perinteinen Microsoft Office on tulossa saataville Storen kautta. Desktop Bridgen avulla voit paketoida perinteisiä Win32/64 sovelluksia ja viedä niitä Storeen. Windows 10 S asentaa sovelluksia vain Storesta. Kuinka paketointi tapahtuu ja millä se tehdään? Millaiset sovelluksen voidaan paketoida ja mitä ei voida? Mikä on tulevaisuuden näkymä, korvaako Store … Jatka lukemista Windows Store ja Win32/64 sovellukset

Lue lisää


TechTalks 2017 – IT-tapahtuman kotisivut