Ohjelma

Hallinta & identiteetti

F5 Stage

Hallinta ja identiteetti teeman isäntänä toimii Microsoft MVP Panu Saukko. Tässä kategoriassa mennään syvälle konepellin alle. Kokonaisen ympäristön hallintaa tietoturvan, käyttäjäidentiteetin ja komentotyökalujen näkökulmasta.

09:00 Active Directory ja tietoturva

Joonas Karjalainen

Microsoft Active Directoryn suojaaminen hyökkäyksiltä. Mitkä ovat hyökkäysvektorit ja millä tavoin hyökkäyksiä tehdään? Mitä jokaisen IT-asiantuntijan joka vastaa Active Direcotorystä kannattaisi tietää sen suojaamisesta.

Lue lisää


10:00 Microsoft Advanced Threat Analytics (ATA) Deep Dive

Joonas Karjalainen

Microsoftin ATA:n avulla voit havaita poikkeamat ja hyökkäykset ympäristössäsi. Tule kuuntemaan Joonasta joka kertoo kuinka järjestelmä oikeasti toimii – tarkimpia yksityskohtia myöden. DeepDiven ensiesitys Suomessa.

Lue lisää


11:00 Identiteetti hukassa vai hallinnassa

Kari Kuosa

Ennen tultiin toimeen Active Directoryllä, mutta nykyisin tarvitaan paljon laajempaa identiteetin hallintaa. Mihin tarpeisiin IT on joutunut vastaamaan ja mitä ratkaisuja niihin on saatavilla? Tutustumme erilaisiin ratkaisumallehin ja niiden rakenneosiin. Kuinka sovellan identiteettiä pilvipalveluissa (Azure, O365), MIM 2016 ja Windows Server 2016:n kanssa. Mitä tulevaisuuden ratkaisuja on tulossa ja mihin ne soveltuvat?

Lue lisää


13:00 Windows palvelinhallintaa tehokkaasti

Arto Roth

Turvaudutko edelleen etätyöpöytäyhteyteen, kun Windows-palvelinta pitää ’tunkata’? Voisitko tehostaa hallintaa käyttämällä Server Manager työkalua? Entä onko etähallinta sinulle tuttu termi? PowerShell, PowerShell Direct tai PowerShell DSC hallintamalli lienee jo hallussa? Entäpä wanhat hyvät komentorivityökalut, vieläkö niitä voi hyödyntää? Tule katsomaan ja kuulemaan parhaat käytännöt Arton kertomana.

Lue lisää


14:00 Protecting your applications and data the modern way

Timo Lohenoja

Sponsoripuheenvuoro – F5 Protecting your applications and data the modern way? How about the cloud?

Lue lisää


15:00 Microsoft Igniten löydöt

Kari Kuosa

Lajittelimme Microsoft Igniten keskeisimmät uutuudet palvelinten, hallinnan ja infrastruktuurin alueelta. Kokosimme sinulle niistä keskeisimmät herkkupalat tiiviiksi paketiksi. Mitä uutuuksista on hyvä tietää? Keskustelemme myös miten nämä julkaisut soveltuvat Suomen oloihin. Puhujat: Kari Kuosa, Janne Pohjala, Pekka Onnela

Lue lisää


16:00 Config Manager Current Branch deep dive – uudet ominaisuudet ja niiden toiminta

Panu Saukko

ConfigMgr tuotekehitys puksuttaa tasaista vauhtia eteenpäin: joko kuukausi tulee uusi Technical Preview ja neljän kuukauden välein uusi tuotantoversio. Tällä tahdilla jää helposti huomaamatta uusien ominaisuuksien ilmestyminen, tai niiden yksityiskohtainen toimintaperiaate ja käyttö jäävät epäselviksi Panu Saukko selvittää sinulle nämä molemmat tässä syväsukelluksessa, jossa aikana käydään läpi uusimpien versioiden uudistukset ja toiminta.

Lue lisää


TechTalks 2017 – IT-tapahtuman kotisivut