Ohjelma

Infrastruktuuri ja OS

Infrastruktuuri ja OS teeman isäntänä toimii Microsoft MVP Petri Paavola.

10:10 Windows 10 –pilvitarina part 1

Petri Paavola

  Pilvihallittu Windows – mihin maailma on menossa, miten hommat tehdään uudella tavalla, miksi minun täytyy olla tästä aiheesta tietoinen Tällä kertaa aihealue lähtee liikkeelle siitä miten koko työasemahomma mahdollisesti muuttuu tulevaisuudessa Ja yhtä lailla, miten On-Premise suhtautuu tähän kaikkeen ja toisaalta miten On-Premise sulautuu tähän kaikkeen Mitkä kaikki teknologiat ovat osa tätä tarinaa Näistä … Jatka lukemista Windows 10 –pilvitarina part 1

Lue lisää


10:10 Windows 10 –pilvitarina part 2

Petri Paavola

Pilvitarina jatkuu. Tässä osiossa käydään läpi työasemien asennus: Bulk AzureAD Join ja muut Azure-liitoksen ja työasemien käyttöönoton vaihtoehdot, Provisiointipaketit, Azure AD ja Azure AD Premium.

Lue lisää


10:10 Explaining the Unexplained Security breach

Sami Laiho

Mitä tapahtui? Miten ympäristöni joutui murron kohteeksi. Sami Laihon kuulu jatkosarja, joka alkoi seitsemästä tavasta murtaa Windows 7. Sarja ollut menestys areenoilla ympäri maapalloa.  Tämä luento tulee olemaan monen vieraan ykkösvalinta tässä tapahtumassa.  

Lue lisää


10:10 Explaining the Unexplained – Windows Memory Management

Sami Laiho

Windows 10:n  muistinhallinta perinpohjaisesti ja yksityiskohtaisesti. Muistin käyttö on koneen nopeuden tärkeimpiä asioita, joka joko hidastaa konettasi tai saa sen lentämään. Kuinka se toimii kympissä ja kuinka analysoit muistin toimintaa ja riittävyyttä? Kansainvälisien areenoiden ykkösluentoja.

Lue lisää


TechTalks 2017 – IT-tapahtuman kotisivut