Ohjelma

Liiketoiminta (Dynamics 365)

Dynamics 365

Dynamics 365:n älykkäillä liiketoimintasovelluksilla tehostat esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin, projektiliiketoiminnan ja kentällä liikkuvan asiakaspalvelun/huoltoliiketoiminnan prosesseja. Dynamics 365, Dynamics NAV ja Office 365 yhdistää ihmiset, tiedot ja prosessit.

TechTalkissa näet ja kuulet muun muassa:

• Liikkuvan asiakaspalvelu/huoltoliiketoiminnan digitalisointi Dynamics 365 for Field Service-ratkaisulla
• Asiantuntijaorganisaation projektit pilveen. Dynamics 365 Project Service Automation kattaa projektien myynnin-, resursoinnin-, toimituksen- ja laskutuksen tarpeet. Lisäksi voit ennustaa ja seurata projektien myyntiarvoa, kuluja ja tuottoja sekä resurssien käyttöastetta.

NAVcloud – Microsoft Dynamics NAV palveluna Azuresta

ERPpiä on viety pilveen jo kauan. Onko paikallinen On Premises ERP jo historiaa, vai edelleen relevantti vaihtoehto? Voiko ”oikean” ERPin viedä pilveen, jos tarvitaan yrityskohtaisia konfigurointeja ja se halutaan integroida muihin järjestelmiin? Entä mitä tehdä, kun nykyinen ERP/infra vanhentunut?

Directions EMEA

4.-6.10. Madridissa järjestetään vuoden tärkein Microsoft Dynamics-tapahtuma Directions EMEA. Miten Dynamics NAV 2018 (Tenerife) on uudistunut, mikä on sen tulevaisuus Dynamics 365:n rinnalla? Kerromme TechTalkissa uusimmat Dynamics-uutiset heti tuoreeltaan.

TechTalks 2017 – IT-tapahtuman kotisivut