Ohjelma

Tuottavuus

Tuottavuus teeman isäntänä toimii Microsoft MVP Jussi Roine. Työ on lisääntyvissä määrin aikaan ja paikkaan sitomatonta. Tästä aihepiiristä saat hyviä vinkkejä keinoihin ja teknologioihin, joilla pidät tiimisi ajan tasalla tietoturvallisesti.

09:00 Office 365 tiimityö

Olli Jääskeläinen

Teams on yksi keskeisimpiä uudistuksia Office 365 -palveluun. Nyt kun siitä on saatu jo kerättyä käytännön kokemuksia, niin TechTalksissa on loistava tilaisuus perehtyä siihen mikä se on, kuinka se toimii ja ennen kaikkea kuinka sitä kannattaa käyttää?

Lue lisää


10:00 SharePoint Framework Deep Dive

Olli Jääskeläinen

Kuinka SharePoint Framework oikeasti toimii kun halutaan mennä syvälliselle tasolle. Mitä siitä kannattaa tietää IT-asiantuntijan näkökulmasta?

Lue lisää


11:00 Enterprise Mobility + Security

Jussi Roine

Rautaisannos siitä mitä Microsoft Enterprise Mobility + Security on ja kuinka sitä kannattaa käyttää.

Lue lisää


13:00 Tietotyön uusimmat kuulumiset Ignitesta

TBA

Microsoft Ignite on Microsoftin järjestämä vuoden suurin globali IT-ammattilaisten tapahtuma. Tänä vuonna Ignite järjestetään 25. -29. syyskuuta Yhdysvaltain Orlandossa. TechTalksin puhujista Jussi Roine ja Sami Laiho ovat myös Igniten valokeilassa. He tuovat sinulle tuoreimman tiedon esiripun takaa.

Lue lisää


14:00 Accelerate a Secure Journey to the Cloud

Björn Riiber

Sponsoripuheenvuoro – Citrix Citrix and Microsoft continue to innovate through a partnership that is stronger than ever and grounded in simplifying the journey to the cloud for our more than 230 000 joint customers and tens of millions. Join our session to learn how Citrix and Microsoft are collaborating in the cloud, so that you … Jatka lukemista Accelerate a Secure Journey to the Cloud

Lue lisää


15:00 Igniten parhaat palat

TBA

Osallistujilta parhaat palautteet saaneiden tietotyöaiheisien luentojen kooste. Mikä on osallistujien mielestä Hot?

Lue lisää


TechTalks 2017 – IT-tapahtuman kotisivut