Ohjelma

Tuottavuus

Citrix Stage

Tuottavuus teeman isäntänä toimii Microsoft MVP Jussi Roine. Työ on lisääntyvissä määrin aikaan ja paikkaan sitomatonta. Tästä aihepiiristä saat hyviä vinkkejä keinoihin ja teknologioihin, joilla pidät tiimisi ajan tasalla tietoturvallisesti.

09:00 Office 365 tiimityö

Olli Jääskeläinen

Microsoft Teams on yksi keskeisimpiä uudistuksia Office 365 -palveluun. Se täydentää Office 365 ryhmiä, tarjoten uuden käyttöliittymän ja erinomaiset Slack-tyyppiset keskustelukanavat.

Lue lisää


10:00 Office 365 laajennettavuus IT:n näkökulmasta

Olli Jääskeläinen

PowerApps ja Flow ovat uusia työkaluja, joilla voi rakentaa sovelluksia ja työnkulkuja Office 365:een.  SharePoint Team Sites ja Communication Sites ovat räätälöitävissä SharePoint Framework sovelluskehitysmallin mukaisesti. Microsoft Teams on myös räätälöitävissä eri tiimien tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää


11:00 Enterprise Mobility + Security

Jussi Roine

Rautaisannos siitä mitä Microsoft Enterprise Mobility + Security on ja kuinka sitä kannattaa käyttää.

Lue lisää


13:00 Tietotyön uusimmat kuulumiset Ignitesta

Jussi Roine

Microsoft Ignite on Microsoftin järjestämä vuoden suurin globali IT-ammattilaisten tapahtuma. Tänä vuonna Ignite järjestettiin 25. -29. syyskuuta Yhdysvaltain Orlandossa. Paikalla puhumassa ollut Jussi Roine ja huippuammattilainen Olli Jääskeläinen tuovat sinulle tuoreimman tiedon tapahtuman annista.

Lue lisää


14:00 Accelerate a Secure Journey to the Cloud

Bjørn Riiber

Sponsoripuheenvuoro – Citrix Citrix and Microsoft continue to innovate through a partnership that is stronger than ever and grounded in simplifying the journey to the cloud for our more than 230 000 joint customers and tens of millions. Join our session to learn how Citrix and Microsoft are collaborating in the cloud, so that you … Jatka lukemista Accelerate a Secure Journey to the Cloud

Lue lisää


15:00 Tietotyön muutokset ja haasteet 2018

Jussi Roine

Mikä on Microsoft 365, mihin suuntaan Office 2019 on menossa? Onko paikallisella Exchangella tulevaisuutta? Meneekö kaikki sekaisin kun Skype for Business ja Teams yhdistyy, mitä se tarjoaa ja miksi näin on päätetty tehdä? Miten käytän kokonaisuutta fiksuiten? Ensi vuoden julkistukset ja huomioitavat seikat roadmapeista. Q&A – tule kysymään. Puhujina luennossa ovat Jussi Roine ja Olli … Jatka lukemista Tietotyön muutokset ja haasteet 2018

Lue lisää


16:00 Tositarinoita tuottavuudesta

Mika Berglund

Esityksessä käydään läpi tuottavuutta parantavia työkaluja ja palveluita laajalla rintamalla sekä Office 365 että Azure ympäristöissä. Aihetta lähestytään käytännön tilanteissa joissa osallisina ovat sekä tietotyöläiset (Business Productivity) että sovelluskehittäjät (Developer Productivity). Puhujat: Mika Berglund, Sininen Meteoriitti & Mikko Niemi, Sininen Meteoriitti.

Lue lisää


TechTalks 2017 – IT-tapahtuman kotisivut