Jussi Kajala

Jussi Kajala on Cambridgen yliopiston käynyt tekniikan tohtori, joka on vastannut viimeiset kolme vuotta Tekesillä tulevaisuuden teknologioiden vaikuttavuusarvioinnista ja niiden liiketoiminnan kehittämisestä Suomessa. Jussi toimi liikkeenjohdon konsulttina Spinverse Oy:ssa ja ennen 3DBear:in perustamista mm. voitti vuoden työntekijän palkinnon.


3DBear on suomalainen pk-yritys, joka luo uuden opetussuunnitelman mukaisia innovatiivisia oppimisympäristöjä hyödyntäen 3D-tulostusta, virtuaalitodellisuutta ja lisättyä todellisuutta. Olemme olleet televisiouutisissa, radiosta, sanomalehdissä. Meillä on HundrED Suomi 100 hanke: https://hundred.org/fi/projects/3d-tulostuspedagogisesta-lahtokohdasta#content (täältä löytyy myös linkit ym. uutisiin).

Olemme saaneet myös tunnustusta kansainvälisesti. Tuotettamme on käytetty USA:n kouluissa Piilaakosta New Yorkiin (ks. blogikirjoitus http://3dbear.io/blog/2017/3/28/the-bear-at-bay ) ja meillä on yhteistyösopimus Junior Library Guild:in kanssa jälleenmyynnistä kaikkialla USA:ssa.

Vaikka olemme vasta yhdeksän kuukautta vanha start-up yritys, on meillä jo sata asiakaskoulua. Asiakaskoulumme ja -oppilaitoksemme ovat olleet todella tyytyväisiä siihen, miten ym. tekniikoiden avulla oppii paremmin perinteisiä oppiaineita. Sekä opiskelijoiden että opettajien palaute meille on ollut aivan erinomaista. Asiakkainamme ovat mm. Kauniasten kaupunki, Vantaan kaupunki, Lohjan kaupunki ja Keski-Uudenmaan koulutusyhtymä.