Sami Laiho – Steve Newby

Sami Laiho haastattelussa

Syksyn suurimmassa Microsoft IT-ammattilaisten tapahtumassa on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä kaksi raskaansarjan Windows-tietoturvan mustaa vyötä, kun Sami Laiho ja englantilainen Steve Newby astuvat valokeilaan Hernesaaressa. Turvaa yrityksesi Windows 10 -ympäristö alan kahden kiistattoman mestarin opeilla.

Sami Laiho – Names

Sami Laiho on Microsoft -aihepiireissä erittäin tunnettu puhuja. Hän on mm. vakiokasvo globaalissa Microsoft Ignite -tapahtumassa ja Microsoft MVP -arvonimen haltija. Samin suosittua Win-Fu blogia luettiin ennen joulua 120000 kertaa viikossa ja hänen verkkovideoitaan on katsottu yli 500000 kertaa.

Laihon asiantuntijuus on myös noteerattu lisääntyvissä määrin useiden medioiden  ja tietoturvayhtiöiden toimesta. Sami on viime vuoden aikana useissa merkittävissä projekteissa murtautunut niin Baltian, kuin Lähi-Idän suurimpiin pankkeihin, ja auttanut heitä suojaamaan verkkonsa.

Steve Newby – Microsoft

Steve on työskennellyt IT-alalla 25 vuoden ajan erilaisissa rooleissa, alkaen asiakastuen insinöörinä toimimisesta  aina myynnin konsultointirooleihin. Työskenneltyään suurimman osan urastaan Microsoft-pohjaisen infrastruktuurin parissa, oli hänelle luonnollinen edistysaskel siirtyä Microsoftille lokakuussa 2011.

Windows Client -ryhmässä hän kehitti ja oppi taitojaan nopeaan tahtiin, kunnes tänä vuonna Steve siirtyi Windows Defender ATP -ohjelman vetäjäksi. Hänen vastuulleen kuuluu vahvistaa asiakkaiden valmiutta vastata jatkuvasti muuttuviin tietoturvan uhkakuviin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa ja Pohjoismaissa.