Saminarium II -tunnelmia

Saminarium II

Helsingin Messukeskus isännöi aurinkoisena kesäkuun puolivälin päivänä yli kahdeksaakymmentä Windows työasemien ja -palvelimien tulevaisuudesta kiinnostunutta IT-ammattilaista.  Mitä maailmalla tapahtuu ja mihin ollaan menossa? Sait siihen tässä seminaarissa vastauksen. Saminarium oli osa TechTalks -erikoistarjousta ja Sami Laiho nähdään myös lokakuussa Telakan lavoilla.

Tilaisuudessa Sami käsitteli omalla rempseällä tyylillään mm. keskitetyn hallinnan tulevaisuutta, Azuren ja AD:n keskinäistä suhdetta sekä Onsite/Online/Hybrid -palapeliä.

Tapahtuma sai loistavat palautteet. Yleisarvosanaksi muodostui 40 vastaajan voimin 4,74/5. Myöskään vapaassa palautteessa ei ylistyssanoja säästelty.

”Ei montaa yhtä ammattitaitoista kaveria vastaavilla esitystaidoilla löydy. Erittäin mielenkiintoisia visioita aiheeseen.”

”Erittäin hyvä tilaisuus, sisältö oli hyvää ja asiaa oli paljon. Kiitos jälleen Samille. Nähdään Ignitessa.”

”Jälleen kerran hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa Windows maailman tapahtumista, joista voi poimia parhaat ideat oman organisaation käyttöön. Päivän rytmitys oli sopiva ja puhujan esiintymistaidot loistavat.”

”Pesee kaikki perinteiset 2-3pv luokka-koulutukset mennen tullen.”


Mikä ovat loppuvuoden keskeisimmät tietoturvatarpeet? Sami kertoo ne sinulle tuota pikaa kesäkoulussa.

Pidä korva kiskossa ja seuraa some-kanaviamme, tai liity postituslistalle!