Tapahtumaohjeet

techtalks-käsiohjelma

TECHTALKS 2017

Hei, tässä sinulle TechTalks -tapahtumaohjeet. Saat päivän aikana lisätietoa käsiohjelmasta ja infopisteeltä.

Tapahtuman päivämäärä
Tiistai 10.10.2017

Kellonaika
8:00 – 20:00

Paikka
Tapahtumakeskus Telakka, Henry Fordin katu 00150 HELSINKI. Kartta.

#techtalksFI

Tervetuloa Telakalle

Aloita tapahtumaan valmistautuminen tutustumalla agendaan.

Päivän aikana on tarjolla yli neljäkymmentä 50 minuutin luentoa seitsemästä eri aihepiiristä. Luennoille saa osallistua vapaasti, mutta yksittäisessä salissa on rajatusti paikkoja. Kaikista puheenvuoroista tulee Channel 9 –tallenne. Rekisteröityminen ja aamupala alkaa kello 08:00.

Tapahtumaan saapuminen

Olemme varanneet Telakan eteläpuolella olevan laituritilan autolla saapuvien osallistujien käyttöön. Katso tarkemmat ajo- ja parkkiohjeet täältä. Parkkipaikalta voit jatkaa eteläiselle sisäänkäynnille. Seuraamalla opastekylttejä löydät perille. Aidattu parkkipaikka on oltava tyhjänä kello 22:00 mennessä! Tapahtumapaikan läheisyydessä on myös maksullinen 24h pysäköinti.

Taksilla ja jalan saavuttaessa, kannattaa Henry Fordin kadun sijaan pyytää kyyti talon eteläpäätyyn. TechTalks –tapahtuman sisääntulo ja rekisteröinti sijaitsevat tällä puolella. Myös poistuessa taksi kannattaa tilata eteläpäädyn eteen. Paikalle on myös tilattu taksitolppa. Julkisilla liikuttaessa HSL:n Reittiopas on erinomainen apuväline etsiä sopiva yhteys.

Kulkuyhteydet Hernesaareen
• bussi 14
• pysäkit 1189 / 1190

Yleiset ohjeet

TILAT
Saat tapahtumapassin ilmoittautumisen yhteydessä. Tarjolla on aamupalaa. WC-tilat sijaitsevat sisäänkäynnin rappusten keskikerroksessa ja alapäässä. Tapahtuman sukupuolijakaumasta johtuen, keskikerroksen vessa on unisex.

Kaikki esiintymistilat ovat kompaktisti yhden hallin yhteydessä. Lavat on nimetty kultasponsorien mukaan. Tutustu käsiohjelman karttaan. Tilajaon näet alta:

Citrix Stage – Tuottavuus
F5 Stage – Hallinta & identiteetti
Microsoft Azure Stage – Azure
Dell EMC Stage – Datan hallinta & analysointi (kuulokkeet)
IGEL Stage – Tulevaisuuden koulu (kuulokkeet)
Check Point Stage – Liiketoiminta (D365) (kuulokkeet)
Cisco Stage – Infrastruktuuri & OS

Kuulokesalit on toteutettu simultaanitulkkausjärjestelmällä. Tämä järjestely vähentää melusaastetta lähekkäin sijaitsevien salien kesken. Iltajuhlan artisti suorittaa hiljaisen sound checkin kello 15:00 alkaen – tästä saattaa kuitenkin aiheutua lieviä meluhäiriöitä.

VERKKOYHTEYDET
Voit käyttää Telakalla avointa TechTalks –verkkoa. Yhdistä ja käytä vapaasti.

RUOKAILUT
Ilmoittautuessasi on tarjolla aamupalaa. Lounas tarjoillaan kello 12:00. Iltapäivän aikana saat jälkiruokaa ja iltajuhlassa kevyttä cocktail-syömistä. Ilmoitetut erikoisruokavaliot on otettu huomioon.

KYSYTTÄVÄÄ
Mikäli tarvitset ohjeita, voit lähestyä joko STAFF-passein varustettuja henkilöitä tai kysyä neuvoa Telakan henkilökunnalta. Infopiste sijaitsee sisääntulon läheisyydessä.

Sairastapauksen tai muun avun tarpeessa soita 020 155 3005

ILTATILAISUUS
Iltajuhlassa sinulla on mahdollisuus rentoutua ja tavata muita osallistuja. Kyseessä on vapaamuotoinen keskustelutilaisuus, jossa on alkoholitarjoilu ja esiintyjä. Haluatko tietää mitä Orlandon Microsoft Ignitessä tapahtui kulissien takana? Mitkä ovat keskeisimmät ominaisuudet uusissa julkaisuissa? Keskustele siitä täällä. Dialogien ja palautteen lomassa tarjolla on syötävää ja muita virvokkeita. Artistina toimii riehakas Steve ’n’ Seagulls. Tapahtumapaikalle on tilattu iltajuhlan ajaksi taksitolppa.

Saat iltajuhlan aikana linkin palautekyselyyn. Muista antaa puhujapalautetta ja yleisiä toiveitanne tapahtuman kehittämiseen. Voit käydä keskustelua sosiaalisessa mediassa jo nyt aihetunnisteella #techtalksFI.
Tilaisuus päättyy noin kello 20:00. Aidattu parkkipaikka on oltava tyhjänä kello 22:00 mennessä.

Tervetuloa!

 

Terveisin,

Names Alliance logo


Huomio!

IGEL Stagella Tulevaisuuden koulu -trackilla on kello 16:00 slotissa erittäin kiinnostava viime hetken paikkaava puheenvuoro –   Kolmiulotteista oppimista: 3D Bear ja Keuda.